CAESY _process®

CAESY_process® is een compleet geïntegreerd computergestuurd engineeringsysteem voor engineering en onderhoud van industriële installaties. Het programma bestaat uit een aantal afzonderlijke modules die voorzien in de totale behoefte om de verschillende gegevens van engineering te bewerken. Daarnaast kan CAESY_process® ook benut worden als gegevensbron ten behoeve van het beheer en onderhoud van andere soorten technische installaties. Bij aanschaf van een licentie kunt u aangeven van welke modules u gebruik wilt maken. Een omschrijving van de modules vindt u terug in het productblad omschrijving modules.

Diverse multinationals gebruiken deze software dagelijks bij het onderhoud, beheer en inspecties van hun elektrotechnische installaties.
Met behulp van CAESY _process® zijn fabrieken gerealiseerd in o.a. China en Duitsland.
 

"Dit is de eerste keer dat de instrumentatie op tijd klaar is..."
              projectleider van een fabriek in Duitsland na gebruik van CAESY_process®.
 

Mogelijke bewerkingen CAESY _process®

Overzicht modules CAESY _process®

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse modules waaruit CAESY_process®opgebouwd kan worden. Voor een uitgebreidere beschrijving van elke afzonderlijke module kunt u de omschrijving modules downloaden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met CAESY_process®of heeft u interesse in een demonstratie op locatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling sales via 0118-419911 of sales@csh4u.nl.